Spring naar inhoud

De Bovenkamer Academie

Langzamerhand komen we op een leeftijd dat we het leuk vinden om onze kennis over te dragen op de volgende generaties. Zonder gekheid, we hebben de afgelopen jaren enkele trainingen ontwikkeld waar we graag nog wat meer klanten blij mee maken. We geven deze trainingen alleen, met zijn tweeën of samen met experts uit ons netwerk.

  • Ondernemend netwerken. Netwerken is niet hetzelfde als recepties aflopen, het is niet kunstmatig of oppervlakkig en het is ook geen aangeboren gave. Het is iets wat iedereen kan en bijna iedereen ook al doet. Op zijn eigen manier. En dat is ook de enige manier die werkt. In deze training van anderhalve dag leer je om meer te bereiken met minder moeite en meer plezier, door af en toe een beroep te doen op mensen die je graag even verder helpen.
  • Beleidsplan in één dag. Of het nu een marketingplan is of de gemeentelijke detailhandelsvisie: in één dag kunnen we met elkaar tachtig procent op papier zetten met behulp van onze beproefde zeven-stappen-methode. Het vergt wel wat voorbereiding (wat is de exacte vraagstelling, wie moeten er allemaal aan tafel zitten) en het is eigenlijk geen training, maar je leert er wel een hoop van.
  • Organiseren in de netwerkeconomie. Veel van de modellen en methoden die we als ondernemer of manager dagelijks gebruiken, dateren uit de vorige eeuw. In de kennis- en netwerkeconomie waarin we nu leven, werken deze modellen en methoden steeds minder goed. Dat zien we dagelijks om ons heen. Ook zien we om ons heen mensen en organisaties experimenteren met nieuwe vormen: crowdfunding, broodfondsen, Het Nieuwe Werken, functieloze organisaties, coöperaties, zelf je salaris vaststellen en ga zo maar door. In deze eendaagse training onderzoeken we hoe deze nieuwe vormen van waarde kunnen zijn voor jouw organisatie.

Het liefst geven we deze trainingen in company, omdat we de inhoud dan op maat kunnen maken. Interesse? Neem dan contact met ons op,

Advertentie
Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: