Spring naar inhoud

Wat we doen

We zijn een adviesbureau. We verdienen geld door mensen die echt iets willen, te helpen hun doel te bereiken. Die mensen werken bij voorkeur binnen overheids- of not-for-profit-organisaties, want dat is de wereld die we goed kennen. U kunt ons bellen voor:

  • Inhoud met draagvlak. Onze oorspronkelijke stiel. We zijn er goed in om een beleidsplan of projectvoorstel op papier te zetten dat door alle betrokken partijen gedragen wordt. Dat komt doordat we kunnen luisteren, inventief zijn en de procesvaardigheden hebben om impasses te doorbreken.
  • Trainingen. Wat we zelf al zo lang doen willen we graag aan anderen leren. We hebben daarom een aantal trainingen ontwikkeld die medewerkers van overheids- en not-for-profit-organisaties in staat stellen meer te realiseren met minder moeite en meer plezier. Een overzicht vindt u onder het kopje de Bovenkamer Academie.
  • Knutselprojecten. Vaak geldt dat een goed plan het halve werk is, maar soms moet je ook gewoon beginnen, kijken wat er gebeurt en waar nodig remmen, bijsturen of gas geven. Dergelijke pilot- of proefprojecten zijn in toenemende mate wenselijk in een wereld die steeds complexer en veranderlijker is. Als ondernemers hebben wij veel ervaring en affiniteit met dit soort knutselprojecten. We kunnen goed omgaan met onzekerheden en risico’s en we zijn er goed in om projecten gaandeweg te verbeteren op basis van wat je in de praktijk tegenkomt. Onze ervaring is ook dat overheidsorganisaties vaak minder goed scoren op deze vaardigheden en dat onze hulp dus van waarde kan zijn.

Voor deze drie dingen kunt u ons bellen. Mailen mag ook. De contactgegevens staan hier.

Advertentie
Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: