Spring naar inhoud

Vernieuwd! En beter!

16 september 2011

Op het feestje dat Jan Willem gaf om zijn tienjarig jubileum als zelfstandig ondernemer te vieren werd de kiem gelegd voor het idee om De Bovenkamer van Nederland te herintroduceren. Niet als bedrijf, maar als merk en samenwerkingsverband waarin Wolff MC en Thesis One hun krachten bundelen op het gebied van strategische advisering aan overheden en not-for-profit organisaties. Na twee weken rijping lijkt het een heel goed idee. Jan Willem kent de markt, waarop hij op dit moment vooral actief is als ontwerper en begeleider van “moeilijke” bijeenkomsten en trajecten. Ronald (en op de achtergrond ook Lykle, zijn compagnon bij Thesis One) brengen veel ervaring mee op het gebied van onder meer social media en startups. Samen sluit dat goed aan bij de trend dat overheden steeds vaker in co-creatie met andere belanghebbenden hun beleid willen vormgeven en uitvoeren. Wij denken dat we daar goed bij kunnen helpen en we hebben besloten dat in ieder geval een jaar lang te gaan doen. En nu moet blijken of er nog meer mensen zijn die dat een goed idee vinden. Spannend!

Advertentie

From → Nieuws

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: